Over ons

Bright Green Solutions is een full-service onderneming op het gebied van duurzaamheid en energie. Door vanaf de allereerste fase duurzaamheid centraal te stellen bent u ook verzekerd van een kosteneffectieve oplossing voor uw projecten. De kern van de initiatieven en projecten waar wij ons voor inzetten is het feit dat ze een bijdrage moeten leveren aan een duurzamere wereld.

Wij zorgen voor business development, proces- en projectmanagement om uw project tot een goed einde te brengen. Vaak kunnen traditionele methoden goedkoper, beter en makkelijker gerealiseerd worden. Bright Green Solutions zorgt voor deze oplossingen door middel van innovatieve technologie en draagt zo bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en verlaging van de vaste lasten.

Onze projecten zorgen ook voor een verlaging van de energierekening en een vergroting van het aandeel duurzame energieproductie. Wij werken voor particulieren, bedrijven en instanties. Led verlichting en zonnepaneel projecten voeren wij in eigen beheer uit met onze eigen installatieploeg. Wij maken gebruik van Duitse producten op het gebied van led en solar. Zo zorgen wij niet alleen voor het juiste advies, maar ook voor de juiste realisatie met kwalitatief hoogwaardige producten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen middels het contactformulier of via telefoon +31 6 1920 8005

Duurzame groet,

Michiel Moret

Michiel-Moret