LED is more

U bent met uw bedrijf druk bezig nieuwe opdrachten te verwerven. Hierbij zorgt u voor bedrijfszekerheid en een groei in de inkomsten. Maar heeft u wel eens nagedacht over de vaste kosten van uw bedrijf ? Zijn deze vaste kosten wel zo vast ? Het antwoord is nee. Door het verlagen van de vaste kosten neemt de netto winst toe ! Wat wij zien is dat veel ondernemers de vaste kosten zoals bijvoorbeeld de energierekening voor lief nemen. Het reduceren van deze energierekening zonder dat ingeleverd hoeft te worden op comfort is onze specialiteit.

Bij kantoren, werkplaatsen en garages vloeit het geld onnodig weg. Door de bestaande verlichting te vervangen voor een retrofit verlichting, waarbij de bestaande armaturen gehandhaafd blijven, kunnen besparingen tot wel 70% bereikt worden in uw energieverbruik ten aanzien van de verlichting. Bijvoorbeeld oor het vervangen van de bestaande standaard TL-D buizen door LED buizen zijn dergelijke besparingen mogelijk met een zeer korte terugverdientijd. Er zijn LED buizen, panelen, strips, spots, downlights en lampen in het assortiment beschikbaar. Voor elke situatie hebben wij een oplossing.

Het vervangen van uw bestaande verlichting door LED verlichting van hoge kwaliteit (met VDE keurmerk) levert een aanzienlijk voordeel op voor uw bedrijf onder ander op de energierekening en de onderhoudskosten. Doordat wij direct bij de Duitse fabriek inkopen zorgen wij voor een hoge kwaliteit tegen een zeer realistische prijs. Met een directe lijn naar de LED fabriek  hebben wij een krachtig instrument in handen voor de levering van LED lampen passend voor uw situatie, maar ook in staat om uw verlichtingsproject turn-key te realiseren.

Voor consumenten hebben wij nu een speciale LED sfeer verlichtingslijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of per telefoon +31 6 1920 8005. Wij komen graag bij u langs om de besparingsmogelijkheden te bespreken.