Innovatie

Bright Green Solutions is continue op zoek naar nieuwe productinnovaties die passen bij het streven de wereld duurzamer te maken. Soms worden zelf producten geïnitieerd of ontwikkeld. Zo werd de green roof box genomineerd tot één van de kanshebbers op de innovAward 2013 !

Momenteel wordt hard gewerkt aan duurzame energieproductie systemen op woonhuis,  straat- en wijk niveau. Wij hopen u op korte termijn hierover meer te kunnen vertellen. Eén van die innovatieve zaken waar ook veel tijd in wordt gestopt zijn de accu’s voor de opslag van duurzame energie die vele malen langer meegaan dan de huidige accu’s. Die duurzame energie wordt natuurlijk geproduceerd door zonnepanelen en zonneboilers die wij in eigen beheer leveren en plaatsen.

Een ander systeem waar wij veel heil in zien is het systeem waarbij uw woning volledig elektrisch verwarmd wordt, in combinatie met een duurzaam elektriciteitsproductie contract wat volledig kan voorzien in uw elektriciteitsbehoefte. Uw dure gasrekening is dan verleden tijd en de stroom leveren wij u goedkoper dan reguliere energiebedrijven omdat wij vanuit een coöperatieve gedachte werken.

Zoals u ziet zoeken wij voortdurend naar toepassingsmogelijkheden voor nieuwe producten en kunnen hierdoor vaak een forse kostenreductie voor uw proces realiseren.